Lekker laten verwennen bij schoonheidssalon Venlo

Sinds ik de schoonheidssalon Venlo heb gevonden voel ik mij een heel ander mens. De geweldige behandelingen die je hier bij de Schoonheidssalon Reflections in Venlo kan krijgen zijn echt een weldaad voor je huid. In deze salon worden de beste producten van het merk Babor gebruikt. Dit merk bestaat al meer dan 55 jaar en is dierproefvrij en is vrij van minerale oliën en parabenen. Dus zeker ook geschikt voor mensen met een wat moeilijke huid. Sinds ik hier bij de schoonheidssalon mijn behandelingen onderga is mijn huid een stuk zachter geworden en zijn de tekenen van het ouder worden zo goed als verdwenen.  

Maak ook een afspraak bij deze salon

Het is zeer zeker de moeite waard om ook een afspraak te maken bij deze schoonheidssalon in Venlo. Het is zelfs mogelijk om via de webshop van Schoonheidssalon Reflections de nodige verzorgingsproducten te bestellen, zoals:

  • Producten voor lichaam
  • Producten voor gezicht
  • Producten voor make-up

Natuurlijk is er rekening mee gehouden dat ieder mens een andere huid heeft. Hierdoor is er voor ieder huidtype een Babor product te verkrijgen. Dus heb je een gevoelige, een vette, een jonge of een wat oudere huid, geen probleem hier op de webshop van  Schoonheidssalon Reflections kan je zeker slagen.