Ik ga voor een Anti Aging behandeling

Ik heb besloten om een Anti Aging behandeling te ondergaan. Om elke dag te horen dat ik zoveel rimpels heb weet ik ondertussen nu ook wel, ook ik kijk dagelijks in de spiegel. Natuurlijk ben ik al op middelbare leeftijd en horen dit soort rimpels er gewoon bij, maar om hier bijna elke dag mee te worden geconfronteerd gaat mij een beetje te ver. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij Babor Institute Kralingen. Via hun website heb ik een afspraak gemaakt voor een behandeling. maar voordat het zover is krijg ik eerst een gesprek om te kijken welke behandeling voor mij het beste zal zijn.  

Geweldig resultaat

De allereerste keer toen ik naar Babor Institute Kralingen ging was ik best wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig viel die spanning er bij binnen komst meteen af. Ik werd hartelijk ontvangen met een  heerlijke kruidenthee waarna ik plaats mocht nemen op de stoel.  Hierna onderging ik een Anti Reversive behandeling. Dit is een Anti Aging behandeling met een verwennende massage waarbij je onmiddellijk resultaten zult zien.

De opmerkingen die ik vaak kreeg zijn nu verleden tijd. Ja ik krijg wel opmerkingen maar deze keer alleen maar positief. Mijn rimpels zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en mijn huid ziet er stralend uit.