Geweldig, lekker naar de sauna thuis

sauna thuis

Lekker naar de sauna thuis, wie wil dat nu niet. Samen met mijn vriend waren wij vaak bij een soort badhuis te vinden en vaak droomden wij daar van een eigen gelegenheid thuis bij ons op zolder. Daar hadden wij ruimte genoeg, dus waarom niet. Dit idee hadden wij al een tijdje en daarom besloten wij om met de leverancier Bo-Max te gaan praten voor de mogelijkheden. Je zal haast denken dat zoiets onbetaalbaar is, maar dat is helemaal niet waar.

sauna thuis

Lekker in de sauna thuis genieten

Je kan het namelijk net zo duur maken als je zelf wilt. Als jij voor meer luxe wilt gaan, daar betaal je natuurlijk voor. Maar gewoon een standaard sauna thuis, is goed te doen. Onze zolder was een perfecte locatie om onze droomwens neer te kunnen zetten. Alleen moesten wij rekening houden met het schuine dak, maar dat was volgens de medewerker van Bo-Max geen enkel probleem. Het is hier namelijk ook mogelijk om een stoomcabine op maat te laten maken. 

Inmiddels staat onze droomwens al op de zolder, perfect op maat gemaakt met alle luxe erin. Dagelijks zijn wij hier nu wel te vinden. Lekker om in je eigen omgeving van dit damphok gebruik te kunnen maken.