Cursus kleurentherapie

Sinds ik met de cursus kleurentherapie ben begonnen, voel ik mij een heel ander mens. Tijdens deze cursus zijn er veel oefeningen die creativiteit en intuïtie stimuleren. Tevens wordt er ook een  focus gelegd op de objectieve betekenis van kleuren, en analyseer je jouw eigen kleuren tekening of schilderingen, zo krijg je inzicht in hoe invloedrijk kleuren zijn op ons dagelijks leven.  Deze cursus bestaat uit vijf lessen en elke week wordt er een ander onderdeel besproken. Nooit geweten dat kleuren zo bepalend voor je leven kunnen zijn. Maar het kan je helpen bij: 

  • Chronische pijn of aandoeningen
  • Rouwverwerking
  • Blokkades
  • Burn-out

Goed geholpen bij rouwverwerking

Nadat ik een dierbare vriend had verloren leek het voor mij dat mijn wereld instortte. Op het moment dat ik het telefoontje kreeg met het droevige nieuws wist ik niet meer hoe ik verder met mijn leven moest. Tot iemand mij de tip gaf om eens een cursus kleurentherapie te gaan volgen. Normaal ben ik niet zo van dit soort cursussen, maar om zo verder te gaan met mijn leven was ook geen succes.

Vandaag heb ik mijn eerste les gehad en ik voel mij nu al een stuk beter. Inderdaad heeft deze cursus een helende werking op mijn gezondheid, ik zie het nut van mijn leven weer in.