Robuust Matras 70×190

matras 90x190

Een deel van de mensen is zich niet bewust van het belang van hun nachtrust. Nachtrust is voor ieder mens ontzettend belangrijk. Zo zorgt een goede nachtrust ervoor dat je je fit voelt, je iedere dag met een vrolijk gezicht wakker wordt en je iedere dag weer veel energie hebt. Door deze energie zullen je prestaties overdag ook beter zijn. Het is daarom erg belangrijk om te slapen op het juiste matras. Een veelvoorkomende afmeting is het matras 70×190. Dit matras heeft een breedte van 70 centimeter en een lengte van 190 centimeter. 

matras 90x190

Pas het matras 70×190 bij mij?

Als je opzoek bent naar het juiste matras, is het belangrijk om je lichaam goed op te meten. Doordat je de afmetingen van je lichaam goed in beeld hebt, is het een stuk eenvoudiger om de juiste keuze te maken. Wanneer je een lengte hebt tot ongeveer 170 centimeter, is een matras van 70×190 een goede keuze. Als je langer bent dan 170 centimeter is het verstandig om een groter matras te kiezen. 

matras 90x190

Welk matras past bij mijn bed?

Het matras van 70×190 is zo ontworpen dat het op ieder bed comfortabel ligt. Daardoor is een bed met een lattenbodem zelfs comfortabel. Daarnaast zijn boxprings, patte grondvlakken en andere bedbodems ook geschikt. Het is echter wel belangrijk om grote holle ruimtes in de ondergrond te voorkomen. Dit gaat namelijk ten koste van je slaapcomfort.