Leuke dansles in Utrecht

Van mijn huisarts moest ik meer gaan bewegen en daarom ben ik dansles Utrecht gaan volgen. Niet zomaar leren dansen maar pasjes leren om te kunnen gebruiken op feesten. Elke week ga ik met een vriendin naar de school van Louise Marius om de juiste moves te leren. Je hebt hier lessen voor zowel beginnend als op gevorderde niveau. Zelf ben ik een beginnend cursist en moet nog alles leren wat betreft deze bezigheid. Alleen al de muziek die tijdens deze avonden wordt gespeeld maken het voor mij alleen maar leuker. Een zeer aangename ontspanning kan ik zeggen en zeker leuk voor iedereen. 

Lekker een avondje uit

Elke week kijk ik er weer naar uit om naar de dansles in Utrecht te gaan. Nooit geweten dat ik mijzelf tijdens deze lessen zo goed kan ontspannen. In mijn geval kan ik mij zo beter ontspannen dan dat ik naar de sauna zal gaan. Ook mijn vriendin vindt dit een geweldige leuke bezigheid en kijkt er elke week naar uit om weer lekker even los te gaan op de vloer bij de lessen van Louise Marius.

Wil je ook elke week even lekker ontspannen tijdens één van de lessen van Louise Marius, kijk dan eens op de website. Hier kan je de mogelijkheden lezen en je opgeven voor ook een gezellig avondje uit.