Goed geholpen door kunstzinnige coaching

Nooit eerder had ik van kunstzinnige coaching gehoord. Tot ik ruim een maand geleden een flinke terugslag in mijn leven kreeg. Voorheen ging alles op rolletjes en hoefde ik weinig moeite te doen om mijn doel te halen. Maar de laatste paar maanden ging dit steeds moeilijk. Tot het moment aankwam dat ik brak, zag door de bomen het bos niet meer en wilde niets liever meer dan met rust gelaten worden en in mijn bed blijven liggen.  Zelfs mijn medewerkers hadden in de gaten dat het alles behalve goed met mij ging en adviseerden mij om eens contact op te nemen met ArtAbintus. 

Goed geholpen

Vanaf het eerste moment dat ik aan de kunstzinnige coaching was begonnen voelde ik mij weer een beetje opleven. ArtAbintus staat voor kunst van binnenuit.  Het Usui System (Usui staat voor universele energie) of Natural Healing is een uitgangspunt , met als doel: lichaam en geest in balans te brengen, chronische pijn, vermoeidheid en emotionele spanning te bestrijden en deze te helpen oplossen en verdwijnen. Vooral de emotionele spanningen liepen bij mij heel erg hoog op, maar door deze manier van therapie heb ik dat allemaal onder controle gekregen en kan ik weer genieten van mijn leven.