Geen last meer van een slechte adem met mondwater

mondspoelmiddel

Door regelmatig mondwater te gebruiken kun je eenvoudig een slechte adem tegen gaan. Het voordeel van mondwater is dat dit een snelle en effectieve manier is om de bacteriën die vieze geurtjes verspreiden in je mond te bestrijden. Op deze manier houd je je mond schoon en gezond en heb jij geen last van een slechte adem. Weet je niet zeker wat voor mondwater je moet kiezen? Hieronder staat een lijstje met daarin verschillende merken en soorten mondwater beschreven zodat jij een mondwater kunt kiezen die het beste bij jou past. 

Altijd goed met de mondwaters van Oravall en TonsilFresh 

Er zijn veel mondwaters die schadelijke stoffen bevatten zoals alcohol of kunstmatige zoetstoffen. Dit is niet het geval bij de mondwaters van TonsilFresh en Oravall. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keus maakt en een goed product in huis haalt. De producten hebben dezelfde ingrediënten en gaan dus ook op dezelfde manier te werk. Ze bevatten actief zuurstof dat een droge mond tegen gaat en de schadelijke bacteriën die vervelende luchtjes veroorzaakt bestrijdt.  

Wanneer kiezen voor Oravall en TonsilFresh 

Wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem in de ochtend, zijn de mondwaters van Oravall en TonsilFresh de juiste keuze voor jou. Verder zijn ze ook geschikt wanneer je structureel last hebt van halitose, oftewel een slechte adem. Ook wanneer je regelmatig last hebt van een vieze smaak in je mond, gevoelig tandvlees of tandvlees dat vaak bloedt of amandelstenen, zijn deze twee mondwaters een geschikte keuze.   

Een frisse adem met het mondwater van OxyFresh 

Een erg fijne mondwater is die van OxyFresh. Deze helpt niet alleen tegen een slechte adem, maar ook tegen een droge mond dat vaak een slechte adem veroorzaakt. Hij pakt dus echt de kern van het probleem aan. Daarnaast werkt hij ook goed tegen ontstoken tandvlees en amandelstenen. Deze kunnen namelijk ook zorgen voor een slechte adem. Het is dus een goede en verstandige manier om je gebit te reinigen.  

Wanneer kiezen voor OxyFresh mondwater 

OxyFresh is een goede keuze wanneer je graag de gezondheid van je mond wilt verbeteren. Het bevat namelijk een PH waarde van zeven, terwijl dit bij de meeste mondwaters een stuk lager is. Hierdoor het niet schadelijk is voor het tandglazuur. Verder zijn de ingrediënten erg goed en veroorzaken ze geen bijwerkingen waardoor dit mondspoelmiddel erg geschikt is om dagelijks te gebruiken. Het bevat ook geen alcohol, chloorhexidine of andere kunstmatige smaakstoffen.

Een goed begin van de dag met mondwater 

Wanneer je elke ochtend begint met het mondwater, dan weet je zeker dat je goed zit. Deze variant met een lekker frisse mint smaak zorgt ervoor dat je mond meteen goed gereinigd is en je met een goed gevoel aan de dag kunt beginnen. Alle bestanddelen die het mondwater bevat, zijn biologische ingrediënten en helpen je dus om op een natuurlijke manier gaatjes te voorkomen, je adem frisser te maken en om je tanden ook nog eens witter te maken.  

Wanneer kiezen voor Dr. Brite mondwater Mint 

Dr. Brite mondwater Mint is de beste keuze voor jou wanneer je een gezond en wit gebit wilt hebben. Er zit namelijk kokosolie en actieve koolstof in. Deze twee ingrediënten hebben allebei zo hun goede eigenschappen, maar zorgen er ook allebei voor dat je een stralend wit gebit krijgt. Daarnaast is dit mondwater ook nog eens verzachtend voor je tandvlees en houdt het je mond gezond.  

Een fruitig begin van de dag met Dr. Brite mondwater Berrylicious 

Wanneer je liever niet wilt beginnen met een heftige mint smaak in de ochtend, kan de Berrylicious variant van Dr. Brite mondwater een goede uitkomst zijn voor jou. Ondanks dat het een lekker fruitig smaakje heeft, gaat het gewoon te werk zoals de andere mondwaters van Dr. Brite. Het ontsmet dus je mond helemaal en houdt zowel het weefsel in je mond als je tandvlees gezond. Het bevat alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten en ondanks dat het geen mint smaak heeft, zorgt het wel voor een frisse adem waarmee je goed de dag begint.  

Wanneer kiezen voor Dr. Brite mondwater Berrylicious 

Het mondwater met deze fruitige smaak is een goede keuze wanneer je niet houdt van een sterke muntsmaak. Deze variant smaakt namelijk naar een mix van aardbei en framboos. Het is echter niet te zoet, wat ook weer fijn is. Daarnaast bevat het allemaal gezonde ingrediënten waaronder geactiveerde houtskool, kokosolie, aloë vera en vitamine C. Dit mondwater is dus een geschikte keuze wanneer je regelmatig last hebt van een vervelende ochtendadem of een slechte adem. Je kunt het natuurlijk ook gewoon gebruiken wanneer je je mond op een milde en zachte manier wil reinigen en gezond wil houden. 

Een exotische sensatie met Dr. Brite mondwater Coco Chai 

Deze variant mondwater van Dr. Brite smaakt heerlijk exotisch naar een mix van onder andere kokos en kaneel. Daarnaast zit er ook aloë vera in, wat de mond en het tandvlees goed verzorgt en verzacht. Ook zit er zeezout in het mondwater, een ingrediënt waar de schadelijke bacteriën in je mond een hekel aan hebben omdat ze daardoor niet goed hun werk kunnen doen. Alle ingrediënten in dit mondwater zijn natuurlijk, veilig en milieuvriendelijk waardoor je het met een gerust hart dagelijks kunt gebruiken zonder last te krijgen van vervelende bijwerkingen. 

Wanneer kiezen voor Dr. Brite mondwater Coco Chai 

Wanneer je op zoek bent naar een mondwater die jou helpt om je tandvlees gezond te houden, is de Dr. Brite mondwater Coco Chai geschikt voor jou. Hij is namelijk speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van gevoelige tanden, irritaties in de mondholte en een ongezond tandvlees. Door de ingrediënten van dit mondwater heeft hij hetzelfde effect als oil pulling: een hele oude methode om wittere tanden te krijgen. Je moet dan je tanden langere tijd spoelen met olie. Het voordeel van deze variant is echter dat je het niet heel lang hoeft te spoelen om wittere tanden te krijgen. Voor meer informatie over Dr. Brite mondwater verwijzen we je graag door naar https://www.vraagdetandarts.nl!