Een ontspannen dagje wellness

dagje wellness

Wanneer je op zoek bent naar een ontspannen dagje wellness, dan moet je eens naar de Thermen in Nijmegen gaan. Hier heb je zoveel keuze aan behandelingen en arrangementen dat het moeilijk is om even een keuze te maken. Omdat ik een vrij drukke baan heb en er alles aan doe om mij te kunnen ontspannen stond er voor deze keer een bezoek aan de Thermen in mijn agenda. Samen met een goede vriendin hebben wij hier een arrangement besproken met een overnachting. Zo kunnen wij echt genieten van deze dag en hoeven wij ons niet druk te maken om weer op tijd naar huis te moeten. 

Genoten hebben wij zeker, want niet alleen hebben wij heerlijk in de verschillende baden kunnen ontspannen, ook meerdere massages hadden wij besproken. Moet wel zeggen dat je na zo een dag heel erg moe bent, dus het slapen zal wel geen probleem zijn.  dagje wellness

Wat een heerlijk weekend

Door de verschillende massages en stoombaden voelt mij lichaam weer aan als herboren. Vooral mijn nek doet nu geen pijn meer, dankzij één van de masseurs. Deze heeft ervoor gezorgd dat al mijn spieren weer ontspannen waren en hierdoor was mijn nek pijn ook verdwenen.

Na een ontspannend dagje wellness hebben wij ons terug getrokken naar onze hotelkamer. Hier hebben wij nog een heerlijk glaasje wijn gedronken, waarna wij naar bed zijn gegaan.  dagje wellness

De volgende morgen stonden wij met een goed gevoel op, de bedden hebben heerlijk geslapen. Beneden in het restaurant stond een heerlijk ontbijt op ons te wachten.