Welke moisturizer geeft uw huid alles wat het nodig heeft?

Een moisturizer zorgt ervoor dat je huid goed verzorgt en gehydrateerd is en blijft. Het zorgt ervoor dat de barrière functie optimaal is waardoor de huid minder snel vocht kwijt raakt. Het brengt stoffen in de huid die vocht vasthouden en werken als een sponsje. Heel belangrijk dus om een goede moisturizer te hebben want gedurende de dag verliezen we veel vocht. Ik zie vaak bij mannen en vrouwen dat ze een droge huid hebben, dat kan zijn dat ze dat gewoon hebben maar als ze een goede moisturizer zouden gebruiken zou het een stuk minder droog zijn, dat weet ik zeker. Ik probeer altijd verschillende moisturizers uit, want ik vind het belangrijk dat anderen ook weten wat goede producten zijn en waar je totaal niets aan hebt. Daar schrijf ik dan zo nu en dan een blog over en die wordt aardig gelezen moet ik eerlijk zeggen. Ik vind het leuk om te doen en als iemand er iets aan heeft dan is het alleen maar leuker. Deze keer had ik een moisturizer uitgekozen, een paar eigenlijk, van de site koreanskincare.com. Een leuke en uitgebreide website met veel verschillende huid producten. Ze verkopen ook vegan en hypo-allergene producten dus dat is ook al een plus punt al zeg ik het zelf. Ze verkopen de moisturizer van verschillende, in Nederland tamelijk onbekende, merken. Maar dat maakt niet uit. Waar ik naar kijk is de prijs, wat er in het product verwerkt zit en of er reviews over te lezen zijn. Op deze site heb ik gezien dat ze meestal wel vermelden wat er in het product verwerkt zit. Ik heb gekozen voor een drietal producten want ik kan het er natuurlijk weer niet bij eentje houden. Ik koos de propolis aloe soothing gel bijvoorbeeld, met aloe vera en propolis erin verwerkt om geïrriteerde huid te genezen en te kalmeren. Het heeft ook nog eens een anti-bacteriële werking en genezende mogelijkheden waardoor de huid weer rustiger wordt. En dat verwerkt in een moisturizer. Daarnaast koos ik een nutrition crème en een intensive repair crème.

Moisturizers die echt wat voor uw huid doen

Dat is natuurlijk belangrijk, we kunnen allemaal wel wat op ons gezicht smeren maar dan moet het ook daadwerkelijk iets doen. De levering was binnen een paar dagen al, gelukkig zit het bedrijf niet in Korea maar gewoon in Nederland ook, dus dat scheelt ook weer. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden want ik ben blij met wat ik heb aangeschaft.

Ook een website nodig waar u alles bij elkaar kan vinden?

Neem dan eens een kijkje op deze site, omdat:

  • Ze bieden diverse schoonheidsproducten aan, ook hypo-allergeen en vegan.
  • U kunt punten sparen en op deze manier korting krijgen.
  • De klantenservice is goed bereikbaar en de levering is snel.

Ik ben super blij met mijn producten en kan ze iedereen aanraden. Ik ga nog meer producten proberen van deze site omdat ik er nu al vertrouwen in heb. Goed lezen als u wat wilt kopen want dan weet u wat er in het product zit en waar het voor bedoeld is.