Tip: Ga voor een luxe salon

Hier is een goede tip: Ga voor een luxe salon! Zorg ervoor dat jouw salon er goed en verzorgd uitziet, door bijvoorbeeld beton cire badkamer aan te brengen in je salon. Doordat het er goed uitziet zorgt dit beton cire ervoor dat je salon er super de luxe uitziet. Beton cire is goed waterdicht, zodat het niet door kan lekken, wat de vloer zou verpesten. Ook kun je beton cire op de muur aanbrengen, dit ziet er natuurlijk ook heel goed uit. Zo kun je makkelijk, snel en goedkoop een luxe uitstraling geven aan je badkamer, door zowel op de vloer als op de muur beton cire te gebruiken.

Beton op de vloer voor een mooie afwerking

Op de muur ziet beton cire er natuurlijk fantastisch uit, maar je kan ook beton cire vloer aanbrengen. Dit is zoals gezegd waterdicht, zodat je betonnen vloer lang mooi en netjes blijft. Zo is beton cire op de vloer ook naadloos aan te brengen, zodat er geen lelijke naden op je vloer komen. Ook is beton cire in vergelijking met andere soorten vloeren relatief goedkoop, zodat een betonnen vloer aanbrengen niet al te duur is.

Beton cire is in vele kleuren verkrijgbaar

Beton hoeft niet alleen grijs en saai te zijn. Beton is in vele beton cire kleuren te krijgen. Zo kun je inderdaad kiezen voor grijs, wat een rustige en serene omgeving als resultaat geeft. Maar je kunt ook voor wat avontuurlijkere kleuren gaan, zoals bijvoorbeeld rood of blauw. Met beton cire zal dit nooit flets zijn, maar zo kun je door kleuren te combineren elke badkamer toch een eigen uitstraling geven, zodat je badkamer er precies uitziet zoals jij wil dat het er uitziet. Door het gebruiken van beton cire is het dus mogelijk om eindeloos te combineren met kleuren voor de vloer en voor de wanden.