Sauna kachels in robuuste modellen en verschillende soorten

sauna kachels

Wij zijn op zoek naar sauna kachels,  ééntje maar. Sinds kort hebben wij een stoombad gekocht. Deze hebben wij op onze zolder staan. Hier hebben wij genoeg ruimte en dit model neemt niet zoveel in beslag. Dit stoombad hebben wij van iemand over kunnen kopen. Deze stond al jaren ongebruikt bij hun in de garage en moest nu plaats maken voor een nieuwe auto.

Al jaren droomden wij ervan om een eigen ruimte in huis te hebben, waar je lekker kan ontspannen. Nooit gedacht dat deze droom ook werkelijkheid ging worden. Tijdens een verjaardag zat daar iemand te vertellen dat zij een nieuwe auto hadden gekocht. Deze nieuwe aanwinst wilden zij in hun garage gaan zetten, maar er stond een stoombad in de weg.

Verschillende sauna kachels en veel meer, hier te koop

Onze oren spitsten zich toen wij deze vrouw hoorden praten. Stoombad en ruimte nodig, hoorden wij dat goed? Ik kon het niet laten om te zeggen dat wij wel interesse hadden in het stoombad.

sauna kachelsEen week later hadden wij dit saunahok op onze zolder staan. Echter was dit een leeg casco hok en moesten wij op zoek naar de inrichting hiervan. Via de winkel van Bodyfit Wellness BV hebben wij onze spullen kunnen kopen. Deze winkel heeft namelijk een zeer groot assortiment aan sauna kachels, accessoires, verlichting, emmers en ga zo maar even door. Bij deze winkel, zowel online als fysiek, is er zoveel te koop. Het is zeker de moeite waard om een kijkje op de website te nemen, of een bezoek te brengen aan de winkel. 

Er is bij deze bodyshop zoveel te koop om te kunnen ontspannen. Mocht je op zoek zijn naar een leuk cadeau voor iemand, maar je weet niet precies wat, koop dan een kadobon. Wij genieten elke dag van onze nieuwe sauna.