Nooit meer scheren of epileren na het laser ontharen

logo-150x114

rughaarDe laatste tijd was ik vaak in de sportschool te vinden. Mijn lichaam was nogal aan het veranderen, maar de spieren op mijn buik kon je bijna niet zien door de overbeharing op mijn buik. Zelf was ik best wel onzeker over de haren op mijn buik. Op mijn buik heb ik meer haar dan de meeste mensen zijn gewend. Scheren en epileren vond ik niks en daarom ben ik op zoek gegaan naar “laser ontharen“.

Permanente verwijderen

Op de tv had ik een tijdje geleden iets gezien over verschillende manieren waarop je haren kon verwijderen. Het stond mij nog goed bij dat je door laser ontharen permanent van overbeharing af kan komen. Toen ik verschillende fora bezocht over de het topic “laser ontharen” las ik veel berichten van mannen die ook hun overbeharing weg hadden laten laseren.

kliniek-veldhoven-300x225Het bleek dus best normaal te zijn om als man van je overbeharing af te komen doormiddel van een laser. Kliniek Veldhoven werd heel erg vaak genoemd op het forum en daarom besloot ik een bezoekje te nemen aan de website. Het zag er allemaal veelbelovend uit en daarom heb ik contact opgenomen met de kliniek voor de prijzen.

De prijs van de behandeling was veel voordeliger dan de andere klinieken en daarom besloot ik een afspraak te maken voor de behandelingen. Het was wel even wennen, omdat het een gek gevoel is.

Al na de eerste behandeling merkte ik een groot verschil. Voor een permanent resultaat moet ik nog een aantal behandelingen volgen en ik ben benieuwd!