Nagelstudio Beuningen is tegenwoordig mijn favoriet!

nagelsalon

nagelsalon

Nieuwe salon bezocht

Ongeveer een maand geleden heb ik met mijn beste vriendin nagelstudio Beuningen bezocht. Wij waren daar niet eerder geweest, maar vinden het altijd erg leuk om nieuwe salons te bezoeken. Dat is een beetje een dingetje dat wij samen doen! Nagelstudio Beuningen zat natuurlijk lekker dichtbij en wij hadden online ook al gezien dat zij hele mooie prijzen hanteren. Wij wilden erheen om te bekijken wat Salon ligé voor ons kon doen, maar voornamelijk voor een fijne manicure. Het is een heerlijke manier om jezelf even goed te verwennen!

Eenmaal aangekomen in de salon waren wij al erg tevreden. Het is een mooie nagelsalon met een fijne sfeer. De eigenaresse heeft ons goed en vriendelijk geholpen en daar waren wij natuurlijk ook erg blij mee. Zij liet ons ook weten dat zij gespecialiseerd is in verschillende soorten kunstnagels en dat zag mijn vriendin wel zitten. Ik heb van mijzelf al sterke nagels die vaak snel lang worden. Voor mij was dat dus niet nodig.

nagelsalon

Mooie prijs, prima kwaliteit

Al snel had ik mijn keuze voor een manicure gemaakt en kreeg mijn vriendin na mij ook haar behandeling. Wij waren beiden erg tevreden en het duurde niet eens heel lang voor wij beiden klaar waren! Ik heb wel eens een half uur op haar moeten zitten wachten, dat kan toch vervelen uiteindelijk. De kwaliteit van de kunstnagels ziet er prachtig uit en mijn behandeling was ook dik in orde. Toen wij de prijs zagen waren wij helemaal tevreden!