Goede elektromagnetische therapie

elektromagnetische therapie

Sinds ik elektromagnetische therapie heb ondergaan, voel ik mij veel en veel beter. Ayutais een praktijk die volledig is gespecialiseerd in Raymedy. Bij deze geneeswijze worden oosterse en westerse methoden gecombineerd en kunnen blokkades en onderbrekingen in het energieveld zichtbaar worden gemaakt. Tijdens deze behandeling wordt er met een spoel gewerkt, die geluidsgolven omzet tot een magnetisch veld. Toen ik in het begin over deze behandeling hoorde, wist ik niet wat mij te wachten stond. Zo had ik al zeer lange tijd last van mijn rug en bij elke beweging kromp ik in elkaar van de pijn. elektromagnetische therapie

Wat een geweldig gevoel

Na mijn eerste kennismaking met de elektromagnetische therapie, voelde ik al een duidelijk verschil. Normaal als ik een bepaalde beweging maakte, moest ik eerst even wachten om verder te gaan. Nu merk ik dat ik bijna geen klachten meer ondervind en lopen gaat dan ook een stuk makkelijker. 

Hierbij Ayutais zijn veel meer behandelingen mogelijk. Om daar achter te komen wat precies, kan je het beste even op de website kijken. Hier zie je verschillende soorten. Tevens kan je online een afspraak maken. Wie weet ben jij eerdaags ook van jouw klachten af. Mij heeft het in ieder geval bijzonder goed geholpen.