De eerste vakantie van het jaar

vakantiepark Krokusvakantie

Het jaar is begonnen en de eerste vakantie voor de scholen is alweer een feit, lekker om naar een vakantiepark krokusvakantie te gaan. Ook in het begin van het jaar zijn er voldoende mogelijkheden om te doen in vakantiepark de Leistert. Huur met het gezin gezellig een bungalow en begin dit jaar de eerste vakantie ontspannen, voor de natuurliefhebbers die genieten van de zon en de natuur een ideale tijd om op vakantie te gaan. Zoek een mooie luxe bungalow uit voor je verblijf in het park.

vakantiepark Krokusvakantie

Modern of klassieke bungalow

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiepark krokusvakantie en je wilt een ruime keuze hebben in bungalows, kom dan snel kijken bij vakantiepark de Leistert. Of je nu houdt van strak en modern of van een traditionele boerderij, bij de Leistert vind je het allemaal. Wil je echt verwend worden dan is er de mogelijkheid om een VIP bungalow te huren, hierbij wordt je verwend met alle denkbare luxe die er maar is tijdens je vakantie. Wat dacht je van een whirlpool en een sauna om van te genieten?

Recreatieprogramma

Ook wanneer je op het vakantiepark krokusvakantie bent is het recreatieprogramma vol met leuke activiteiten voor de kinderen, gratis voor de kinderen lekker op pad met Pluck en Pien om de leukste avonturen te beleven. Natuurlijk is tijdens de krokusvakantie het subtropisch zwemparadijs ook geopend om een frisse duik te nemen, of ga je met het hele gezin van de familieglijbaan af? Ook in het zwembad ben je verzekerd van urenlang vermaak met de vele mogelijkheden.